Nedlastning tegnelek

Under finner dere et dokument dere selv kan laste ned, og ta i bruk. Det kan brukes til direkte lek, eller som for eksempel oppvarmingsøvelser.

Vi tar lek på alvor, og anbefaler også å ta alvor som lek til tider.

I en problemstilling, har man muligens tilgang på samme informasjon, men det finnes utallige muligheter å løse problemet… Og flere mulige løsninger. Slik er det også med dette tegnearket. Print ut vedlegg, og se alle løsningene dere kan komme opp med. Noen tips til hvordan det kan brukes:

  1. Som oppvarming til kreativ prosess: Trekk strek mellom prikkene, og se hva du klarer å skape.
  2. Gi et tema eller problemstilling til teamet ditt, og se på alle de forskjellige alternativene som blir skapt. Er løsningene veldig like, kan man kanskje trene på å utfordre seg selv og hverandre.
  3. Tidsfordriv! Ikke undervurder magien av å ta en pause og tegne litt… Det kan oppstå nye assosiasjoner og muligens Eureka-øyeblikk!

Tegnearket kan gi overraskende mange resultater og skaperverk så forbered dere på å skape nye assosiasjoner som kan være den siste floken som må løses. Del gjerne resultatene med meg. Bruk hashtaggene: «connectingdotsno #uniquedots og stedet hvor du er fra; eksempel #stavanger på Instagram.

Kos dere!